Välkommen till kursen Coaching 7,5hp!

På denna sida kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema. Kom ihåg att tacka ja till din plats via antagning.se!

Kursinformation

Kursen ges på kvartsfart Distans under vecka 36-02.

Kursnamn

 Coaching

Kurskod

 ID036A

Anmälningskod

 14104

Ansvarig akademi

 Akademin för Hälsa och arbetsliv

Kursansvarig lärare

Namn: Mikael Westling Söderström

Tel: 070-2142606

E-post: mikael.westling.soderstrom@hig.se


Kursadministration

Namn: Lena Hjelm

E-post: studentsupport@hig.se

Registrera dig på kursen!

För att kunna registrera dig på din kurs behöver du först skapa ditt användarkonto. Läs mer om hur du gör i våra "fem steg för att komma igång".

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta din kursadministratör innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Period för kursregistrering: 17 augusti – 30 augusti

Om kursen

Kursplan, kurslitteratur och schema

Kursplan, kurslitteratur och schema

Kursplan

Litteraturlista

Kursupplägg och kommunikationssätt

Kursupplägg

Kursen ges på kvartsfart distans under vecka 36-02 innefattande två obligatoriska sammankomster, via Zoom, med två dagar per tillfälle. Kursansvarig lärare är jag, Mikael Westling Söderström. Kontakta mig om du har frågor om kursen på e-post mso@hig.se eller telefon 070 214 26 06.
Kursen startar fredag 4/9 kl 10.00 på webbverktyget Zoom på länk: https://hig-se.zoom.us/j/67188946976

Kommunikationssätt
Utifrån rådande omständigheter med coronapandemin kommer kursen bedrivas på distans med webbverktyget Zoom. Kursen innefattar två obligatoriska live-sammankomster med två dagar per tillfälle. Mellan första och andra live-sammankomsten arbetar studenten med examination 1 som innefattar praktisk coaching. Efter sammankomst 2 följer en skriftlig hemtentamen som lämnas in vecka 51. Kursen avslutas vecka 2, 2021. All information sker genom lärplattformen Canvas.

Sammankomst 1 (innebär att du behöver vara närvarande genom webbverktyget Zoom följande tider)
Fredag 4/9 kl. 10.00-17.00 Zoomlänk:  https://hig-se.zoom.us/j/67188946976
Lördag 5/9 kl. 09.00-16.00 Zoomlänk:  https://hig-se.zoom.us/j/67188946976

Sammankomst 2 (innebär att du behöver vara närvarande genom webbverktyget Zoom följande tider)
Fredag 20/11   kl. 10.00-17.00 Zoomlänk:  https://hig-se.zoom.us/j/67188946976
Lördag 21/11   kl. 09.00-16.00 Zoomlänk:  https://hig-se.zoom.us/j/67188946976

Inför kursstart behöver du webbkamera och hörlurar med mikrofon.  

Om du inte har möjlighet att närvara vid första kurstillfälle/registreringen och inte meddelat det till skolan, kommer din utbildningsplats att erbjudas annan sökande.

Kommunikationssätt

Kommunikationssätt i kursen är lärplattformen Canvas samt webbverktyget Zoom.


Övrig information

Har du några frågor kring kursstarten eller några andra funderingar, kontakta Mikael Westling Söderström via mail eller telefon.

Mikael Westling Söderström mso@hig.se    070 214 26 06

Välkommen att studera hos oss
Kursansvarig
Mikael Westling Söderström

Bra att veta om tentamen

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Om du missar att anmäla dig får du endast skriva tentamen i mån av plats.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Kursvärdering

Kursvärdering

Efter att din kurs har avslutats kommer du att få en webbaserad kursvärderingsenkät skickad till din e-postadress. Dina svar i kursvärderingen är mycket värdefulla och synpunkterna hjälper oss att förbättra och utveckla kursen. Alla studenter som har läst kursen får sedan en rapport där alla synpunkter finns sammanställda.

Riktat pedagogiskt stöd

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

Återbud och avbrott på kurs

Återbud och avbrott på kurs

Om du inte tänker läsa kursen är det viktigt att du lämnar återbud så snart som möjligt. På så sätt kan platsen erbjudas till någon annan. Om du inte ännu registrerat dig så lämnar du återbud via ”Mina sidor” på antagning.se.

Om du vill avbryta kursen efter att du registrerat dig, så gör du det i Ladok. Om du gör avbrottet inom tre veckor efter kursstart kan du söka och bli antagen till kursen igen.

Stöd, service och support

Biblioteket

Biblioteket ligger mitt på campus och är öppet för alla. Aktivera ditt HiG-kort som lånekort på Biblioteket för att kunna låna böcker. Alla elektroniska resurser, så som e-böcker, artiklar och databaser når du via webbsidan med ditt användarkonto.

Gratis Microsoft Officepaket

  • Som student har du möjligheten att installera Microsoft Office på upp till fem datorer. Officepaketet innehåller Word, Excel, Powerpoint, Outlook och Onenote.

Studentcentrum

Studentcentrum i hus 22 är den naturliga mötesplatsen på Högskolan. Här träffar du kunnig personal som kan hjälpa dig med det mesta som rör dina studier. Här finns också Café Prego. Du kan även mejla dina studierelaterade frågor till studentcentrum@hig.se.

Stöd under studietiden

På Högskolan i Gävle finns flera stödfunktioner, som till exempel studievägledning, studenthälsa, skrivarverkstad och pedagogiskt stöd för studenter med olika typer av funktionsnedsättningar.

Trådlöst nätverk (wifi)

  • Nätverket Eduroam (EDUcation ROAMing) ger dig tillgång till internet på Högskolans campus samt på andra universitet och högskolor som är anslutna till Eduroam. Eduroam fungerar dessutom på flera flygplatser, järnvägsstationer och hotell.

Webbmöten via Zoom

  • Zoom är ett verktyg för att hålla möten och föreläsningar på distans via Internet. Du behöver en webbkamera och ett headset med mikrofon för att delta.
Publicerad av: Patrik Möllhagen Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2020-07-02
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)