Kompetenshöjning för ingenjörer i Coronatider

Är du ingenjör och har blivit permitterad eller vill du höja intresserad av att höja din kompetens? Nu kan du söka något av våra magister- och masterprogram i höst.

Vi har gjort det möjligt för dig att göra en ”sen anmälan” via antagning.se till flera av våra magister- och masterprogram. På grund av Corona har vi beslutat att ge programmen på distans under hösten.

Magister- och masterprogram inom Energisystem

Framtiden behöver fler tekniskt utbildade för att möta behoven av effektiv energianvändning och förnybar energi. Under utbildningen fördjupar du dina kunskaper om energisystem, både regionala, industriella och byggnaders.

Magisterprogram i Energisystem 60 hp

Masterprogram i Energisystem (online) 120 hp

Master Programme in Energy Engineering, Energy Online 60 hp

Magister i logistik och innovationsledning 60 hp

Ständiga förbättringar och optimering är nödvändigt för att hävda sig i den internationella konkurrensen. Här får du fördjupade kunskaper inom industriell ekonomi och hur olika analys- och simuleringsverktyg kan skapa smidigare flöden. Samverkan och utveckling i olika skeden av processer är också viktiga inslag i utbildningen.

Magister i logistik och innovationsledning 60 hp

Vi har även flera kurser inom teknikområdet som det går att göra en sen anmälan till.
https://hig.se/Ext/Sv/Samverkan/Kompetenshojning-i-Coronatider.htmlPublicerad av: Magnus Lemoine Sidansvarig: Gunilla Mårtensson Sidan uppdaterades: 2020-06-25
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)