Studentföreningar

Studietiden handlar inte bara om studier utan även om möjligheten att lära känna nya människor. Så ta chansen att träffa nya och gamla studenter genom att delta i Studentkårens och studentföreningarnas aktiviteter.

Gefle Studentkår

Gefle Studentkår är en sammanslutning av studenter vid Högskolan i Gävle. Studentkåren ser till att studenternas röster blir hörda och att de finns representerade på de ställen som de behövs. Studentkåren arbetar med studiesociala frågor såväl som utbildnings- och forskningsfrågor. Under introduktionen finns Studentkåren med på flera av aktiviteterna, som till exempel introduktionsdagen och välkomstmässan. De ordnar också flera kårkvällar.

Följ Gefle Studentkår i sociala medier eller besök geflestudentkar.se

Studentföreningar vid Högskolan i Gävle


Cult & Co

Cult & Co är en studentförening för dig som studerar program eller fristående kurser inom humaniora eller samhällsvetenskapliga ämnen vid Högskolan i Gävle.

Cult & Co

Gavlecon

Gavlecon är föreningen för dig som studerar ekonomi eller till fastighetsmäklare.

Gavlecon

Gefleteknologerna

Gefleteknologerna (G-tech) är en studentförening som är till för alla studenter som läser ett program eller fristående kurser under akademin för teknik och miljö på Högskolan i Gävle.

Gefleteknologerna

Gävles resande intellektuella studenter (GRIS)

Föreningen vänder sig till studenter, oavsett utbildningsområde, som tycker om att resa till spännande ställen så som andra lärosäten.

GRIS

Hälso- och idrottsprofilen

Hälso- och idrottsprofilen (HiP) är en studentförening som främst värnar om de studenter som läser på det idrottsvetenskapliga och hälsopedagogiska programmet.

Hälso- och idrottsprofilen

Högskolemäklarna

Högskolemäklarna är en ekonomisk förening vars syfte är att arbeta för föreningsmedlemmarnas intressen som fastighetsmäklarstudenter.

Högskolemäklarna

PA Gefle

Studentföreningen PA Gefle riktar sig främst till dig som läser på Personal- och Arbetslivsprogrammet.

PA Gefle

Pedagogerna i Gävle

Studentföreningen för dig som läser på något av högskolans lärarprogram.

Pedagogerna i Gävle

VOX

VOX står för Vård och Omsorg i X-län och är en studentförening för dig som läser på sjuksköterske- och socionomprogrammen eller kandidatprogrammet i utredningskriminologi på Högskolan i Gävle.

VOX

Publicerad av: Lisa Olsson Sidansvarig: Lisa Olsson Sidan uppdaterades: 2020-09-08
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)