Välkommen till Fackförbundet ST vid Högskolan i Gävle

ST  logotype

Vi välkomnar alla, oavsett utbildning, befattning och arbetsuppgifter eftersom vi tror på idén om att alla anställda på arbetsplatsen tjänar på att gå samman i en fackförening i stället för att dela upp sig i olika yrkesförbund. En arbetsplats - ett fackförbund.

Nu flyttar vi till st.org

[2016-12-06]
Välkommen att besöka våra nya sidor på st.org. Där hittar du numera aktuella nyheter från vår sektion och från ST, kalender, protokoll från styrelsemöten, information från kulturombud och annat som rör vår arbetsmiljö och vad som händer på högskolan.

En del av innehållet på vår nya sida är endast tillgängligt för inloggade medlemmar, så glöm inte att logga in på sidan.

För mer ingående info, kontakta ditt Arbetsplatsombud eller sektionstyrelsen.

Avtal och protokoll

 Offentliga protokoll (MBL, Skyddskommitte, RALS m.fl.) och handlingar i pappersversion, finner man på anslagstavlan i glasade passagen mellan Ljushallen och Oden eller hos Registrator.

ST (OFR):s egen anslagstavla där vi sätter upp information från ST centralt och annat intressant, återfinns på utsidan av glasgången mot hus Oden, vid nödutgången i anslutning till västra trappan ner mot plan 1

Om ST

Fackförbundet ST ingår i TCO (Tjänstemännens Centralorganisation) och är en del av OFR (Offentliganställdas Förhandlingsråd)

STs motto är "En arbetsplats - en fackförening". Alla är välkomna som medlemmar, oberoende av utbildning, befattning och arbetsuppgifter.

Kontakt

Ordförande:

Lars Borbos
E-post: lbs@hig.se
Telefon: 64 85 59
Mobil: 070-329 85 59

Publicerad av: Zara Lindahl Sidansvarig: Douglas Öhrbom Sidan uppdaterades: 2017-11-03
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)