Välkommen till kursen Religionspsykologi 15hp

På denna sida kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Kursinformation

Kursen ges på helfart under vecka 23-32.

Kursnamn

Religionspsykologi 15 hp

Kurskod

HRP00A

Anmälningskod

33201

Ansvarig akademi

Akademin för utbildning och ekonomi

Kursansvarig lärare

Åke Tilander

E-post: ake.tilander@hig.se

Tel: 026-648644

Kursadministration

Monika Karlsson

E-post: mks@hig.se

 

Registrera dig på kursen!

För att kunna registrera dig på din kurs behöver du först skapa ditt användarkonto. Läs mer om hur du gör i våra "fem steg för att komma igång".

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta din kursadministratör innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Period för kursregistrering: 28 maj - 10 juni

Om kursen

Kursplan, kurslitteratur och schema

Kursplan, kurslitteratur och schema

Kursplan med litteraturlista

  • Kursens schema:
  • Kursen ges på plats på Högskolan i Gävle. Kursstarten äger rum tisdagen 12 juni kl. 10:15-12 i sal 31:520. Undervisningen är koncentrerad till fyra heldagar 10:15-15, nämligen 12/6, 15/6, 18/6 och 20/6 i sal 31:520.
Kursupplägg

Kursupplägg

För frågor om schema kontakta kursansvarige Åke Tilander.

Kursen ges på plats på Högskolan i Gävle. Kursstarten äger rum tisdagen 12 juni kl. 10:15-12 i sal 31520. Undervisningen är koncentrerad till fyra heldagar 10:15-15, nämligen 12/6, 15/6, 18/6 och 20/6 i sal 31520

Kommunikationssätt

Vi använder oss av kursplattformen Blackboard: http://lms.hig.se. Där kan du bland annat hitta studiehandledningen med de examinerande uppgifterna, kursplan och schema.

När du har registrerat dig på din kurs via Studentportalen skrivs du automatiskt in på kursen i Blackboard.

Tänk på...

  • att det kan ta cirka 30 minuter innan systemen har synkroniserats och du kan se din kurs i Blackboard.
  • att du endast kan se kursen i Blackboard om din lärare har gjort den tillgänglig där. Detta brukar ske först vid kursstart.

Du registrerar dig själv på kursen i studentportalen.

Du är varmt välkommen till kursen!!!

Åke Tilander

Kursvärdering

Kursvärdering

Efter att din kurs har avslutats kommer du att få en webbaserad kursvärderingsenkät skickad till din e-postadress. Dina svar i kursvärderingen är mycket värdefulla och synpunkterna hjälper oss att förbättra och utveckla kursen. Alla studenter som har läst kursen får sedan en rapport där alla synpunkter finns sammanställda.

Särskilt pedagogiskt stöd

Behöver du ansöka om särskilt pedagogisk stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar.

Återbud och avbrott på kurs

Återbud och avbrott på kurs

Om du inte tänker läsa kursen är det viktigt att du lämnar återbud så snart som möjligt. På så sätt kan platsen erbjudas till någon annan. Du lämnar återbud via ”Mina sidor” på antagning.se.

Om du avbryter dina studier på kursen inom tre veckor efter kursstarten, så har du möjlighet att söka om kursen igen. Du kan göra detta avbrott själv genom att lämna återbud på antagning.se.

Allmän information

Biblioteket
Biblioteket ligger mitt på campus och är öppet för alla. Aktivera ditt HiG-kort som lånekort på Biblioteket för att kunna låna böcker. Alla elektroniska resurser, så som e-böcker, artiklar och databaser når du via hemsidan med ditt användarkonto.

Hig.se/student
Hig.se/student är webbsidan för dig som studerar här på Högskolan. Härifrån hittar du länkar till sidor som rör dina studier och annan information. Här finns också ett nyhetsflöde som uppdateras kontinuerligt med aktuell studentinformation.

It-support
Till it-supporten vänder du dig om du upplever tekniska eller datorrelaterade problem. It-supporten är öppen för besök måndag-fredag 09.00-15.00. Du kan även kontakta dem på telefon: 026-64 88 80, eller e-post: itsupport@hig.se.

Studentcentrum
Studentcentrum i hus 22 är den naturliga mötesplatsen på Högskolan. Här träffar du kunnig personal som kan hjälpa dig med det mesta som rör dina studier. Här finns också ett café och informationsskärmar som visar dagens schematillfällen och studierelaterad information. Du kan även mejla dina studierelaterade frågor till studentcentrum@hig.se.

Stöd under studietiden
På Högskolan i Gävle finns flera stödfunktioner, som till exempel studievägledning, studenthälsa, skrivarverkstad och pedagogiskt stöd för studenter med olika typer av funktionsnedsättningar.

Webbmöten via Adobe Connect eller Zoom
Adobe Connect och Zoom är två verktyg för att hålla möten och föreläsningar på distans via Internet. Du behöver en webbkamera och ett headset med mikrofon för att delta.

Publicerad av: Lisa Olsson Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2018-05-03
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)