Amin, H., Bagherbandi, M. & Sjöberg, L. (2020). Quantifying barystatic sea-level change from satellite altimetry, GRACE and Argo observations over 2005–2016. Advances in Space Research, 65 (8), 1922-1940. 10.1016/j.asr.2020.01.029
[Mer information]
Sjöberg, L. & Bagherbandi, M. (2020). Upper mantle density and surface gravity change in Fennoscandia, determined from GRACE monthly data. Tectonophysics, 782-783. 10.1016/j.tecto.2020.228428
[Mer information]
Gido, N., Bagherbandi, M. & Sjöberg, L. (2019). A gravimetric method to determine horizontal stress field due to flow in the mantle in Fennoscandia. Geosciences Journal, 23 (3), 377-389. 10.1007/s12303-018-0046-8
[Mer information]
Gido, N., Bagherbandi, M., Sjöberg, L. & Tenzer, R. (2019). Studying permafrost by integrating satellite and in situ data in the northern high-latitude regions. Acta Geophysica, 67 (2), 721-734. 10.1007/s11600-019-00276-4
[Mer information]
Konferensbidrag
Amin, H., Sjöberg, L. & Bagherbandi, M. (2020). A global vertical datum defined by the conventional geoid potentialand the Earth ellipsoid parameters. .
Länk
[Mer information]
Amin, H., Bagherbandi, M. & Sjöberg, L. (2019). Evaluation of the Closure of Global Mean Sea Level Rise Budget over January 2005 to August 2016. .
Länk
[Mer information]
Bagherbandi, M., Gido, N., Sjöberg, L. & Tenzer, R. (2019). Studying permafrost using GRACE and in situ data in the northern high-latitudes regions. .
[Mer information]
Shafiei, M., Bagherbandi, M. & Sjöberg, L. (2018). A satellite-based gravimetric approach to GIA modelling. .
[Mer information]
Tenzer, R., Foroughi, I., Sjöberg, L., Bagherbandi, M., Hirt, C. & Pitoňák, M. (2018). Theoretical and practical aspects of defining the heights for planets and moons. .
[Mer information]
Bagherbandi, M., Sjöberg, L. & Amin, H. (2018). Towards a world vertical datum defined by the geoid potential and Earth’s ellipsoidal parameters. .
[Mer information]
Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig som besökare en förbättrad användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används enligt vårt cookie-policy.
Läs om cookies