Introduktionsdag för nya studenter

Högskolan i Gävle tillsammans med Gävle kommun och Gefle studentkår hälsar alla nya studenter välkomna den 20 januari 2020.

Rektor hälsar välkommen

I Högskolans hörsal Valhall (41:204) kl. 12.15-13.00 hälsas alla nya studenter välkommen till Högskolan av rektor, Gefle studentkår och Gävle kommun.

Rundtur på campus

Under introduktionsdagen har du som student möjlighet att gå en rundtur runt vårt vackra campus tillsammans med flera av våra nuvarande studenter. Turen startar utanför hörsal Valhall kl. 13.00.

Få svar på dina frågor på infotorget

Under introduktionsdagen finns ett infotorg i foajén till Valhall. Passa på att få svar på dina frågor och funderingar. VY Buss AB (Stadsbussarna i Gävle) har en tävling just den här dagen. Ladda ditt busskort (reskassa eller periodbiljett) så har du möjighet att vinna reskassa till ett värde av 300 kr!

Hjälp med användarkonto och registrering

Under dagen kommer personal från Högskolan att finnas på plats i foajén till Valhall för att hjälpa dig om du har problem med ditt användarkonto, registrering på dina kurser eller inloggningen i lärplattformen Blackboard. Du kan även passa på att hämta ut ditt HiG-kort.

Upprop och programinformation

Under introduktionsdagen har de flesta programmen upprop och programinformation. I ditt välkomstbrev får du information om tid och plats för ditt upprop. Uppropet är obligatoriskt om det inte står något annat i välkomstbrevet. I samband med uppropet får du allmän praktisk information om studier på Högskolan i Gävle samt specifik information om ditt program.

Mer information om introduktionsdagen för nya studenter

Publicerad av: Lisa Olsson Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2019-12-18
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)